CHECK-IN – KUALA LUMPUR – TV KLAN

CHECK-IN – KUALA LUMPUR

Emision: 22.12.2018

Check-in vijon udhëtimin me një tjetër destinacion aziatik, Kuala Lumpur.

Përballja mes modernes dhe traditës.
Arkitektura unike, jeta e një qyteti të zhvilluar.
Kuala Lumpuri një destinacion që po kuriozon me diversitetin dhe atmosferen multi etnike.

Kategori
Check in
0 Komente

Përgjigju

*

*