CHECK-IN – QIPROCHECK-IN – QIPRO

17:30 10/11/2018

Një ishull pa stinë, mbushur me të thëna dhe të pathëna, mistere, bukuri por dhe qytet e hotele fantazëm.

Albana Nanaj dhe gazetari Dritan Laçi në zbulim të Qipros ,tokës së Afërditës. Një udhëtim në kërkim të miteve, ndasive njerëzore por dhe dashurisë  për ushqimin mesdhetar, diellin dhe plazhet e bukura.

Xhevahiri I Mesdheut destinacioni i preferuar i turistëve nga e gjithë bota.Të ngjashme