CHECK-IN – TANZANIA – TV KLAN

CHECK-IN – TANZANIA

Emision: 03.11.2018

Nëse doni të bëni një udhëtim që ta mbani mend përjetë, “Check-in” ka propozimin e duhur. Tanzania.

Albana Nanaj dhe Drini Zeqo do ju çojnë në vendin që po kuriozion sot miliona turistë nga e gjithë bota.

Ngjarje të pabesueshme, pamje spektakolare,  tradita të rralla, njerëz që jetojnë ende në një botë tjetër(Massai).

Kategori
Check in
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione