Truri ynë ka nevojë për ushtrime të vazhdueshme për të qëndruar i mprehtë dhe i shëndetshëm, ashtu siç ka nevojë trupi jonë që të jetë gjithmonë i fortë. Le ta lodhim pak trurin sot dhe të zgjidhim një enigmë mjaft interesante, e cila do testojë dhe inteligjencën tuaj.

Dy gratë në foto janë beqare, por njëra prej tyre e cila jetonte në varfëri të plotë, grabiti bankën për të larë borxhet. Mund ta merrni me mend se cila është ajo?

Nëse nuk e gjeni dot përgjigjen e keni më poshtë:

Përgjigjia:

Gruaja me fustan të kuq ka shpenzuar më shumë lekë për rroba dhe ka blerë ushqime më shumë sesa një personi i nevojitet. /tvklan.al