Kjo do të thotë që ju jeni një partner shumë romantik. Sinqeriteti juaj ju bën një partner shumë besnik, i cili është gjithmonë i motivuar për ta bërë marrëdhënien sa më efektive. Jeni nga ata që besoni te partneri juaj dhe përpiqeni të bëni të pamundurën që edhe ai të besojë tek ju. Nuk ju bën përshtypje asnjë njeri tjetër, perveç njeriut tuaj të zemrës.

Keni vështirësi në krijimin e marrëdhënieve që kërkojnë përkushtim. Jeni shumë të përqendruar te lumturia juaj dhe lehtë mund ta lini mënjanë një marrëdhënie për të ndjekur diçka që e konsideroni më të rëndësishme. Ndonëse është e rëndësishme të kesh dashuri të shëndetshme për veten, mund të ruash marrëdhënie më të shëndetshme nëse do të mund të mendosh edhe për njerëzit e tjerë.

Kur bëhet fjalë për besnikërinë në dashuri, ju jepni atë që merrni. Nëse je me dikë që të respekton dhe të mbështet, je gjithmonë besnik dhe partner i jashtëzakonshëm. Megjithatë, nëse fillojnë të ju vënë në lojë, karakteri juaj ndryshon në mënyrë drastike, gjë që mund të jetë makthi i tyre më i keq. Disa mund të thonë se kjo nuk është sjellja më e pjekur për të shfaqur në një marrëdhënie, por ju ka funksionuar deri më tani.

Ju mund të jeni një person ndonjëherë i vrazhdë në marrëdhënie, por nuk jeni kurrë të pabesë. Kushdo që ju ka pranë është një person me fat dhe do të jetë e vështirë të gjesh dikë kaq të përkushtuar. Përveçse jeni të gatshëm të pranoni gabimet tuaja dhe të zgjidhni problemet përmes komunikimit, ju jeni një person që bën gjithçka për njerëzit që doni. Ndonjëherë ata mund të përfitojnë nga bujaria juaj dhe ky është momenti kur jua tregoni vendin dhe mbani afër vetes vetëm njerëz që meritojnë dashurinë tuaj.


/tvklan.al