Disa studime kanë vërtetuar se zgjidhja e gjëegjëzave dhe enigmave është jashtëzakonisht e dobishme për trurin tuaj. Ato mprehin mendjen tuaj, përmirësojnë kujtesën dhe ju mësojnë t’i kushtoni vëmendje detajeve të vogla dhe mbi të gjitha ju argëtojnë.

Shijoni këtë enigmë disi të vështirë që do ju ngatërrojë shumë mendjen. Ju duhet të gjeni se cili nga këta tre persona mban peshën më të rëndë.

Nëse nuk e gjeni dot përgjigjen e keni më poshtë:

Burri që qëndron në mes mban 25% më shumë peshë.