Covid-19, Komisioni i Venecias anulon mbledhjen

Covid-19, Komisioni i Venecias anulon mbledhjen

15:40 23/03/2020

Opinioni për Kushtetuesen dhe Antishpifjen në Qershor

Komisioni i Venecias ka vendosur që të anulojë seancën plenare të 20 dhe 21 Marsit, për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Në faqen e Komisionit njoftohet se opinioni për 2 kërkesat e bëra nga parlamenti shqiptar, atë për Gjykatën Kushtetuese, si dhe për Ligjin për Mediat Audiovizive, do të shtyhet për në muajin Qershor.

Drafti paraprak për emërimet në Gjykatën Kushtetuese iu dërgua palëve për konsultim 2 javë më parë.

Tv Klan
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi