ÇUKUR – EPISODI 112 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 112

Serial: 06.03.2019

Si do të jetë takimi pas kaq shumë vitesh i Jamaç dhe Xhumal?

Çfarë ka ndodhur me Akshin?

Xhumal tashmë po planifikon diçka. Për çfarë bëhet fjalë?

Xhelasun takohet me Medet dhe e ndihmon atë duke i siguruar një strehë ku të fusë kokën.

Xhumal takohet me Senën dhe bën të mundur takimin e saj me Jamaç…

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*