ÇUKUR – EPISODI 114 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 114

Serial: 08.03.2019

Mahsun hyn fshehurazi në shtëpinë e Senes. Çfarë po kërkon ai?

Jamaç do të përballet me një humbje tjetër të dhimbshme.

Ai tashmë është i vendosur të marrë përsëri Çukurin dhe për këtë kërkon ndihmen e Xhumalit.

Si do të jetë reagimi i këtij të fundit?

Aliço del nga spitali duke u bërë përsëri krahu i djathtë i Jamaç.

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*