ÇUKUR – EPISODI 115 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 115

Serial: 15.03.2019

Jamaç përballet me Meken, njeriun më besnik të tij. Si do të jetë përballja e tyre?

Çfarë ka ndodhur me Idrizin dhe Sulltanën? Si është gjëndja e tyre?

Vartolu nga ana tjetër ndodhet në një gjëndje të mjeruar.

Jamaç tashmë ka menduar një plan, ai kërkon ndihmen e Xhumalit dhe Aliços për ta realizuar atë…

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*