ÇUKUR – EPISODI 116


ÇUKUR – EPISODI 116

21:00 15/03/2019

Sena tashnë është e vendosur të qëndrojë krah Jamaçit për të mos u larguar asnjeherë më.

Ajo gjithashtu i jep një lajm atij. Për çfarë bëhet fjalë?

Jamaç dhe Xhumal përgatisin një surprizë aspak të këndshme për Mahsun dhe njerëzit e tij. Për çfarë bëhet fjalë?

Sena shkon të vizitojë Idrizin dhe Sulltanën…

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi