ÇUKUR – EPISODI 129 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 129

Serial: 08.04.2019

Tashmë Çeto ndodhet në duart e Jamaç.

Çfarë do të kërkojë ky i fundit nga Mahsun për lirimin e tij?

Sëlim shpëton Sulltanën e cila është ndodhet në rrezik për jetën.

Sena takon Karaxhanë dhe i tregon mbi babain e saj.

A do të pranojë ajo t’a takojë atë?

Xhumal arrin të shpëtojë Vartolunë.

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione