ÇUKUR – EPISODI 135 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 135

Serial: 16.04.2019

Sena vendos të çojë Aishen, Karaxhanë dhe Akçin në shtëpinë e Idrizit. Si do të jetë takimi i këtij të fundit me dy mbesat e tij?

Xhelasun kërcenohet Çeto, ai duhet të vrasë Xhumalin në mënyrë që Akçin te jetojë.

Cila është arsyeja që Xhumali refuzon të takojë babain e tij, Idrizin?

Selim i tregon çdo gjë rreth Çukurit Melihasë.

Cila do të jetë këshilla e saj për Selimin?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione