ÇUKUR – EPISODI 136 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 136

Serial: 17.04.2019

Për çfarë do të bisedojë Çeto me Aishen?

Jamaç shkon të takojë Idrizin. Si do të jetë takimi babë e bir?

Xhumal përgatit një sulm kunder njerëzve të Çetos.

Idriz kërkon të takojë djalin tjetër të tij, Salih.

Çfarë do të kërkojnë Çeto dhe Mahsun nga Salih?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*