ÇUKUR – EPISODI 137


ÇUKUR – EPISODI 137

21:30 17/04/2019

Salih tashmë është i detyruar të punojë për Çeton në mënyrë që Sadet dhe djali i tij të jetojnë.

Jamaç përsëri është një hap para Çetos, ai arrin t’u marrë atyre gjithë mallin që po behen gati të transportojnë.

Medet është në rrezik. A do të mundet Salih t’a shpëtojë atë?

Kush është spiuni në mesin e qëngjave të zinj?


Të ngjashme