ÇUKUR – EPISODI 138

ÇUKUR – EPISODI 138

21:00 18/04/2019

Tashmë Ersoj po bashkëpunon me Jamaçin duke i dhënë atij çdo informacion në lidhje me Çeton dhe Mahsun.

Akçin tenton vetëvrasjen. A do të mund të shpëtojë ajo?

Plani që Jamaç ka menduar kunder Çetos dhe Mahsun dështon.

Kush është njeriu që po spiunon tek kto dy të fundit?

Salih lë një letër për Sadet…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo