ÇUKUR – EPISODI 139 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 139

Serial: 22.04.2019

Sadet lexon letrën që Salih i ka lënë asaj. Çfarë është shkruar në të?

Xhelasun vazhdon t’u japë informacione Çetos dhe Mahsun mbi planet e Jamaçit.

Sena mëson mbi tentativen për vetëvrasje të Akçin dhe e largon këtë të fundit nga Xhelasun.

Idriz shkon të takojë Melihanë. Si do të jetë takimi i tyre?

A do të mund të funksionojë plani që Salih ka menduar për të shpëtuar Sadet?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*