ÇUKUR – EPISODI 140 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 140

Serial: 23.04.2019

Çfarë reagimi do të bëjë Salih kur të shohë që plani i tij për të shpëtuar Sadet dështoi?

Jamaç përgatit një atentat kundër njerëzve të Çetos.

Por cili është qëllimi i vërtetë i tij?

Salih dhe Jamaç përgatisin planin e rradhës. Për çfarë bëhet fjalë?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*