ÇUKUR – EPISODI 141 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 141

Serial: 24.04.2019

Idrizit tashmë nuk i intereson asgjë, ai ndihet i pafuqishëm të ndihmojë njërëzit që i kërkojnë ndihmë.

Një takim me dashurinë e tij, Meliha do t’a kthejë atë në Idrizin e vjetër.

Jamaç dhe Sena vendosin të çojnë Akçin në një spital psikiatrik.

Selim takohet me Ajshën. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Idriz takon njërëzit e tij më të besuar…

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*