ÇUKUR – EPISODI 152 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 152

Serial: 09.05.2019

Selim me kërkesë të Sulltanës e çon këtë të fundit në Çukur.

A do të mundet Jamaç t’i mbajë të fshehtë Xhumalit tradhëtinë e Salih?

Selim takohet me Karaxhanë. Sido të jetë përballja babë e bijë?

Çfarë do të kërkojë Jamaç nga Salih?

A do të mund të zbulojnë Çeto dhe Mahsun që Ersoj i ka tradhëtuar ata?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*