ÇUKUR – EPISODI 154

ÇUKUR – EPISODI 154

21:00 10/05/2019

Mahsun i rrëfen Senës një pjesë të së shkuarës së tij.

Akçin me lot në sy i kërkon Xhëlasunit që të heqë dorë nga ajo.

Momenti i shumë pritur i Çetos erdhi, çdo gjë është gati për dorëzimin e mallit.

Por një plan i mirë menduar nga Jamaç, Salih dhe Xhumal kthen gjithçka përmbys…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo