ÇUKUR – EPISODI 155 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 155

Serial: 14.09.2019

Çeto dhe Mahsun kthehen në shtëpi dhe gjejnë një tjetër surprizë të pakëndshme, njerëzit e tyrë më të besuar janë vrarë.

Të gjithë pas gjithë atyre fatkeqësive më në fund arrijnë të bashkohen në shtëpinë e Idriz.

Xhumali ka diçka të fundit për të bërë…

Një fatkeqësi do të trondisë përsëri familjen Koçovali?

 

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*