ÇUKUR – EPISODI 156

ÇUKUR – EPISODI 156

21:00 14/05/2019

Selim arrin të gjejë Jamaçin i cili është i plagosur rëndë.

Ai do që t’i shpëtojë jetën atij ashtu sikur Jamaç e shpëtoi atë kur ai tentoi të vriste vetën.

Si do të shkojë përleshja mes Salih dhe Xhumal?

Çfarë ka ndodhur me Çeton dhe Mahsun?

Si është gjëndja shëndetësore e Jamaç?

Sadet kërkon nga Xhumali që të heqë dorë nga hakmarrja dhe të lërë Salihun të jetojë i lumtur me familjen e tij.Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi