ÇUKUR – EPISODI 157 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 157

Serial: 16.05.2019

Emi dhe Xhumali shkojnë në Çukur.

Ky i fundit i inatosur fillon t’u bërtasë djemve të Çukurit. Cila është arsyeja?

Për çfarë do të bisedojnë Selim dhe Salih me bullgarët.

Xhumali shkon në shtëpinë në të cilën është rritur dhe e sheh atë të shkatërruar plotësisht.

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*