ÇUKUR – EPISODI 158 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 158

Serial: 17.05.2019

Çeto dhe Mahsun planifikojnë sulmin e tyre të rradhës.

Si është gjëndja shëndetësore e Jamaç?

Një zjarr i qëllimshëm shkatërron dyqanin që Meke e ka si të vetmin kujtim nga babai i tij, berberi Muhitin.

Një njëri shumë i afert me Xhumalin tashmë po bashkepunon me Çeton…

A do të mundet Salih të hakmerret ndaj Çetos dhe ta vrasë atë?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*