ÇUKUR – EPISODI 159 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 159

Serial: 20.05.2019

Salih është vënë në kërkim të Çetos i cili është i plagosur rëndë.

Te kush do të gjejë ai shpëtim?

Meke përfshihet në një tjetër sherr. Për çfare bëhet fjalë kësaj here?

Për çfarë do të flasin Selim dhe Sena? Çfarë do të zbulojë kjo e fundit nga ai?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione