ÇUKUR – EPISODI 162 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 162

Serial: 23.05.2019

Çukur sulmohet edhe njëherë nga njerëzit e Çetos.

Xhumali dhe Salih vihen përballë njëri-tjetrit.

Jamac mbërrin në Çukur për të ndalë zemërimin e tyre dhe për të bërë të mundur bashkimin mes banorëvë të Çukurit.

Por çfarë do të ndodhë me gjëndjen shëndetësore të tij?

Idriz nga ana tjetër therret Xhumalin dhe Salih tek varri i Kahramanit.

A do të mundet ai të pajtojë dy djemtë e tij?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione