ÇUKUR – EPISODI 163 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 163

Serial: 24.05.2019

A do të mundet Idriz të falë Selimin?

Xhumali, Salih dhe Selim tashmë janë bashkuar dhe vendosin të rimarrin Çukurin.

Selim merr një informacion nga Aliço se kush mund të jetë përsoni që ka qëlluar Jamaç.

Sulltana kthehet në shtëpinë e saj në Çukur…

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione