ÇUKUR – EPISODI 164 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 164

Serial: 27.05.2019

Cili është plani i rradhës i Çetos dhe Mahsun?

Jamaç del nga spitali dhe rikthehet në shtëpinë ku është rritur.

Tashmë familja Koçovali është bashkuar dhe Çukuri po rikthehet pak nga pak siç ka qënë në fillim.

Sulltana  përballet me Melihanë. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione