ÇUKUR – EPISODI 173 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 173

Serial: 07.06.2019

Një përleshje tjetër me armë do te ndodhë mes njerëzve të Jamaç dhe qengjave të zinj.

A do të mundet Jamaç të marrë atë që po kërkon?

Si po shkon marrëdhënia mes Xhelasun dhe Akçin?

Cila është arsyeja e debatit mes Jëlldëz dhe Xhumali?

Çeto do të dijë nga Ajshe arsyen se pse ajo po e ndihmon…

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione