ÇUKUR – EPISODI 176

ÇUKUR – EPISODI 176

21:00 11/06/2019

Çeto bashkë me njerëzit e tij vijnë në Çukur.

Por përsëri ai do të ndeshet me një surprizë të pakëndshme të përgatitur nga Salih.

A do të mundet Aliço të gjejë kombinimin e duhur për të hapur valixhen?

Si po shkon marrëdhënia mes Xhumal dhe Jëlldëz?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo