ÇUKUR – EPISODI 179ÇUKUR – EPISODI 179

21:00 14/06/2019

Sena me kërkesë të Selim telefonon Mahsunin i cili është i dëshpëruar.

Çfarë do të kërkojë Çeto nga Bajkall?

Xhumal i jep lajmin e mirë që do të martohet Jamaçit.

Çfarë do të thuhet në biseden mes Xhelasun dhe Karaxha?

Mahsun i tregon Senës gjithçka rreth lidhjes së tij me Çeton…Të ngjashme