ÇUKUR – EPISODI 180

Posta

ÇUKUR – EPISODI 180

21:00 17/06/2019

Jilldiz refuzon propozimin e Xhumalit për martesë. Cila është arsyeja?

Nga ana tjetër Idriz i thotë Xhumalit se ka vendosur ta martojë atë me Damllën.

A do ta pranojë këtë propozim Xhumali?

Çeto vazhdon të ketë surpriza të pakëndshme nga vëllezërit Koçovali.

Jamaç mëson nga Aliço se Selim dhe Sena takohen me Mahsun…


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT