ÇUKUR – EPISODI 181

Posta

ÇUKUR – EPISODI 181

21:00 18/06/2019

Xhumali dhe Damlla, të dy të detyruar nga prinderit e tyre martohen.

Çeto organizon një sulm në dasmen e tyre.

Por Jamaç i ka përgatitur atij një surprizë që do ta mbajë mend gjatë.

A do të munden vëllezërit Koçovali të zbulojnë nëse Bajkall është gjallë apo jo?

Kush është në të vërtetë Uluç dhe çfarë synimi ka ai?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT