ÇUKUR – EPISODI 182


ÇUKUR – EPISODI 182

21:00 19/06/2019

Sena takohet përsëri me Mahsun. Çfarë do të zbulojë ajo kësaj here?

Jamaç përballet me Senen dhe Selimin teksa dalin nga shtëpia e Mahsun.

Çfarë do të thuhet mes tyre?

Salih ka një surprizë të bukur për Medet.

A do të arrijë Sena dhe Selim të gjejnë prindërit e vërtetë të Mahsun?Të ngjashme