ÇUKUR – EPISODI 184


ÇUKUR – EPISODI 184

21:00 21/06/2019

Çfarë do të thuhet mes Salih dhe Idriz. A do të mundet ky i fundit të falë birin e tij?

Çeto nuk lejon që Mahsun të bashkohet me familjen e tij.

Ai i thotë se çdo gjë është plan i Jamaçit duke e shtyrë atë të vrasë babain e tij…
Të ngjashme