ÇUKUR – EPISODI 188

ÇUKUR – EPISODI 188

21:00 27/06/2019

Çukur më në fund rikthehet plotësisht në duart e familjes Koçovali.

Por lumturia e tyre nderpritet kur policia zbarkon në Çukur.

Ata arrestojnë Jamaçin  dhe Selimin. Po Salih dhe Xhumali a do të munden t’u shpëtojnë atyre?

Tashmë mungesa e Senës verehet nga të gjithë. Çfarë po ndodh me të?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi