ÇUKUR – EPISODI 189

ÇUKUR – EPISODI 189

21:00 28/06/2019

Jamaç kupton që Sena është në duart e Mahsun dhe se ajo sakrifikoi vetën për të shpëtuar atë.

Uluç nga ana tjetër po përgatitet për të marrë Çukurin.

Jamaç me ndihmen e Juxhel kontrollon çdo vend ku mund të jetë fshehur Mahsun.

A do të arrijë ai të gjejë Senën?

 

Të ngjashme
UKT