ÇUKUR – EPISODI 192

ÇUKUR – EPISODI 192

21:00 03/07/2019

Selim dhe Xhumali gjejnë Senën pa jetë në krahët Jamaç.

Një dhimbje e madhe pushton familjen Koçovali.

Jamaç nga ana tjetër ndodhet në gjëndje të rënduar psikologjike.

Sena mes lotësh dhe dhimbjeje përcillet për në banesën e fundit.
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi