ÇUKUR – EPISODI 194ÇUKUR – EPISODI 194

21:00 05/07/2019

Çfarë do të thuhet në takimin mes Bajkall dhe Uluç?

Emi paralajmëron Idrizin se nje rrezik i madh po ju afrohet atyre.

Jamaç në gjëndje të deshpëruar shkon në vendin ku Sena ndërroi jetë. Çfarë po kërkon ai?
Të ngjashme