Çukur – Episodi 198

Çukur – Episodi 198

21:00 11/07/2019

Armiku me i madh i Koçovalive

dhe ai që vrau Senën është në të vërtetë Juxhel. A do të mundet Aliço të gjejë

ndonjë pistë që ta çojë tek ai? Çfarë po ndodh me Xhumalin? Aliço merr një letër

nga Juxhel. Çfarë i është thënë atij? Damlla kërkon të dijë nga babai i saj

vendndodhjen e Xhumalit.

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi