ÇUKUR – EPISODI 199 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 199

Serial: 15.07.2019

Salih arrin të gjejë se ku ndodhet Xhumali por tashmë dhe ai ndodhet në rrezik.

Idriz i jep Melihasë unazën e Juxhel. A do të mundet ajo të kujtojë se kujt i përket në të vërtetë ajo unazë?

Tashmë  Xhumali, Salih dhe Medet janë në duart e armiqve të tyre. A do të mund të shpëtojnë ata?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*