Çukur – Episodi 200

Posta

Çukur – Episodi 200

21:00 15/07/2019

Salih dhe Xhumali gjejnë

vendodhjen e Juxhel dhe njerëzve të tij, por përsëri ai shpëton duke sajuar rrëmbimin

e tij. Çfarë ka për t’u komunikuar ai “Qengjave te zinj”? Akçin është në

rrezik. Çfarë do të ndodhë me të? Kush është përsoni që do të takojnë Idriz dhe

Meliha?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi