Çukur – Episodi 204

Çukur – Episodi 204

21:00 19/07/2019

Aliço rrezikon të bie nga ndërtesa. Ndërkohë që Jamaç dhe Xhumali mundohen ta shpëtojnë atë, Juxhel arrin të arratiset. Kush është përsoni që Idriz do të takojë? Si është gjëndja shendetësore e Aliços? Xhumali do të mësojë një informacion të rëndësishëm…

Të ngjashme
UKT