Çukur – Episodi 206

Çukur – Episodi 206

21:00 23/07/2019

Meke dhe Xhelasun përfshihen në nje përleshje. Selim është vënë pas Uluç, ai tashmë dyshon se ai po fsheh diçka. Xhelasun dhe Jamaç, të dy të dëshpëruar nga humbja e bashkëshortëve të tyre ndajnë dhimnbjen me njëri-tjetrin. Jamaç dhe vëllezërit e tij do të ndeshen me një surprizë të pakëndshme…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi