Çukur – Episodi 208

Çukur – Episodi 208

21:00 25/07/2019

Çfarë do të thuhet mes Uluç dhe Juxhel? Xhumali përballet me Damllen duke e quajtur atë bashkëfajtore te të gjithë gjërave që babai i saj ka bërë. Çfarë do të planifikojë Damlla që t’i vërtetojë atij të kundërtën? Çfarë po planifikojnë Jamaç dhe Salih?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi