Çukur – Episodi 209

Çukur – Episodi 209

21:00 26/07/2019

Idriz tashmë në dijeni të tradhëtisë së mikut të tij, Uluç vihet përballë këtij të fundit. Çfarë do të thuhet mes tyre? Cila do të jetë arsyeja e dabatit mes Xhumalit dhe Damllës? Jamaç po përgatitet t’i ngrejë një kurth Juxhelit. Kush do ta ndihmojë atë në këtë plan?

Të ngjashme
UKT