Çukur – Episodi 211

Çukur – Episodi 211

21:00 30/07/2019

Jamaç merr lajmin e vdekjes së Aliços. Si do të reagojë ai pas kësaj humbjeje të dhimbshme. Për çfarë do të flasë Sulltana me Idrizin? Xhelasun dhe Meke janë në rrezik. Jamaç ka një njoftim të rëndësishëm për vëllezërit e tij. Cila do të jetë levizja e rradhës e Juxhel?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi