Çukur – Episodi 213


Çukur – Episodi 213

21:00 01/08/2019

Çfarë ka për t’iu komunikuar Idriz djemve të tij?

Juxhel takon gruan dhe fëmijën e tij të cilët i mban të fshehur në një vënd larg çdo kujt.

Selim merr vesh lajmin e vdekjes së djalit të tij. Por çfarë fshihet në të vërtetë pas kësaj?

Jamaç ka një njoftim të rëndësishëm për gjithë djemtë e Çukurit…

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi