Çukur – Episodi 214


Çukur – Episodi 214

21:00 02/08/2019

Çfarë do të thuhet mes Ajshes dhe djalit të saj?

Një plan i mirëmenduar nga vëllezërit Koçovali bën që Juxhel të bjerë në grackën e tyre.

Jamaç më në fund përballet me përsonin që i ka shkaktuar kaq shumë dhimbje. Cili do të jetë përfundimi i tij?

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi